Ο τρόπος λειτουργίας μας

01. Εμείς στην ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ
Με οδηγό την πολύχρονη εμπειρία μας, δίνουμε τη σωστή ενημέρωση και καθοδήγηση στον φορολογούμενο, είτε πρόκειται για ιδιώτη, ελεύθερο επαγγελματία ή επιχείρηση. Κατά την πολυετή μας πορεία, έχουμε κερδίσει και συνεχίζουμε καθημερινά να κερδίζουμε- άξια την εμπιστοσύνη σας,στοχεύοντας πάντα στην αύξηση της ποιότητας των υπηρεσιών που παρέχουμε.
02. Με την καθοδήγηση μας
Προσφέρουμε υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις δικές σας ανάγκες. Ενσωματώνουμε τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες στο τομέα των λογιστικών - φοροτεχνικών εφαρμογών προκειμένου να μπορούμε να υλοποιήσουμε τα επιχειρηματικά πλάνα.
03. Σύγχρονοι μέθοδοι
Αμεση πρόσβαση (ON LINE) σε ενημερωτικά στοιχεία που αφορούν την επιχείρησή σας καθώς εμπλουτίζονται συνεχώς (αποδεικτικά, δηλώσεις, ακαθάριστα έσοδα, κερδοφορία , ΦΠΑ, και άλλες επιλογές) με σύνδεση μέσω προσωπικού κωδικού πελάτη μας στον server του γραφείου μας χωρίς να απαιτείται είσοδος στο TAXISNET.
04. Τι Προσφέρουμε
-Ειδικές γνώσεις, Πολυετή εμπειρία, Υψηλή επαγγελματική επάρκεια. Βοηθάμε τους επιχειρηματίες και επενδυτές σχετικά με το σχεδιασμό, την οργάνωση, την υλοποίηση και εφαρμογή των επιχειρηματικών και επενδυτικών τους σχεδίων. Αναλαμβάνουμε για λογαριασμό της επιχείρησης και του επιχειρηματία την αντιμετώπιση οποιουδήποτε προβλήματος σχετικά με την οικονομική διαχείριση, λογιστική οργάνωση, φορολογική αντιμετώπιση, χρηματοοικονομική και διοικητική υποστήριξη που μπορεί να αντιμετωπίζει η επιχείρηση αλλά και ο ίδιος ο επιχειρηματίας. Αναζητάμε τρόπους, μέσα και ιδέες για να επιτύχουμε για εσάς και την επιχείρηση σας, την καλύτερη διαχείριση των οικονομικών σας, φορολογική ελάφρυνση και επιχειρηματική επιτυχία.
Η εταιρία μας ιδρύθηκε από τον Μιχάλη Οικονομάκη, οικονομολόγο, φοροτεχνικό πτυχιούχο Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (Α.Σ.Ο.Ε.Ε.) το 2001 που με ζήλο και εργατικότητα, η επιτυχημένη πορεία του λογιστικού γραφείου, συνεχίζεται μέχρι σήμερα.
Η εμπειρία μας στο χώρο πάνω από 25 έτη....
επιτρέπει να πούμε ότι στο γραφείο μας θα βρείτε το συνεργάτη που χρειάζεστε για την επίλυση όλων των προβλημάτων που προέρχονται από την επιχειρηματική σας δραστηριότητα αλλά και από την προσωπική σας καθημερινότητα.
To γραφείο αποτελείται από άτομα πάντα πρόθυμα να σας εξυπηρετήσουν και να επιλύσουν κάθε σας θέμα.
Εχοντας σαν τελικό στόχο μια πιο κερδοφόρα επιχείρηση και με την καθοδήγηση του ιδρυτή της....
Εντοπίζουμε ΠροσαρμόζουμεΠαρακολουθούμεΚαθοδηγούμεΑναλύουμε
- τις πραγματικές ανάγκες των πελατών μας. - το όραμα και τους στόχους σας αφού ερευνήσουμε και εντοπίσουμε τις λειτουργικές και χρηματοοικονομικές πτυχές της επιχείρησης σας - την ανάπτυξη σας και σας παρέχουμε υπηρεσίες οδηγώντας την επιχείρησή σας σε μεγιστοποίηση των κερδών - την επιχείρηση σας με κατεύθυνση προς κερδοφόρα ανάπτυξη με την υλοποίηση ενός αξιόπιστου οικονομικού σχεδίου - ολα τα μεγέθη της επιχείρησης κατά την διάρκεια της λειτουργίας της για αποφυγή αποκλίσεων του στόχου